midsommar firande

Igår var vi hos min sambos kusin Jennifer & Tobbe och hade en trevlig midsommar kväll .
kvällen började med att vi grillade kött med potatissallad eftersom man inte är så förtjust i sill , till efterrätt blev det goda jordgubbar med grädde och kladdkaka .
Kvällen var jätte trevlig och vi satt och pratade, lyssnade på musik, lekte lekar och min älskling sjöng och spelade gitarr :)
Så jag tackar de för en underbar dag :)

Idag har vi varit en runda nere i Trollsjön med Chanel och träffade lite folk sedan vandrade vi till min mamma och skulle kolla på den lilla söta vovven som Tina & Robin hade köpt , Chanel ville leka men inte Rambo . Men det kommer förhoppningsvis när han blir lite äldre :)
Nu sitter jag , älsk & macke och kollar på fotboll , vad vi ska göra ikväll är en bra fråga vill ju hitta på något är en Lördag och jag är ledig :)

Förra veckan köpte jag och älskling en vagn till vårt underverk , är faktiskt jävligt nöjd !
Den är rosa och svart och vår dotter kommer att älska den :)
Man känner att hon växer för fulla muggar för magen bara blir större och större och min rygg börjar ta kraftig stryk . Får nog ta havandeskapsledigt lite tidigare känner jag , tänkte ta en månad innan hon är beräknad att komma men tror jag tar två månader innan . Sen sparkar hon mig i revbenen så jag nästan tappar andan . Hjärtat , du har blivit en riktig vildig :)

Nu orkar jag inte skriva mer , uppdaterar senare :)

/ Linshiiit <3


grillat är bäst !

Alex min  bror ringde mig imorse och sa:
- "Linda, är du vaken?"
• "Ja, Alex jag är vaken men trött!"
- "Jamen om du nu är vaken så kom och hämta mig då!"
• "Ja, gubben jag kommer och hämtar dig nu".

Så morgonen började med att jag gick och hämtade min bror sen gick vi och handlade glass och sedan stannade vi vid lekplatsen så gungade vi lite och Alex "lagade mat" till mig :) sen var vi uppe hos mig och åt godis och kollade på katten gustav :)
Sen efter en underbar eftermiddag med min bror så gick vi hem till mamma även älskling följde med så vi grillade karré med nypotatis & mammas hemmagjorda vitlökssås och sallad ! så JJJÄÄÄVVVLLLAAA gott !!!!!! älskar min mor :)

Nu sitter vi några stycken i soffan och har precis kollat klart fotbollen .
Jag funderar på att jag ska snart krypa till kojs och läsa Svensk maffia .

Så godnatt på er .

Love Linda *;

nice bajs ;)

Nu är jag ledig i tre dagar och är så extremt skönt ;)
Vm har börjat och vi lär ha sju in i helvetes mycket att göra på jobb i en månad framöver :/ mycket stress men min barnmorska säger att det inte är någon fara , men man är ju lite orolig . Men min lilla dotter är en kämpe så det är ingen fara :)
Funderar på att jag ska ta havandeskaps en månad innan jag ska föda . Min rygg börjar ta stryk nu , har ont ibland så jag tror jag håller på att dö ! Måste boka sjukgymnasttid snart . Någon som testat spikmatta om det hjälper för ryggen?

Snart är man i vecka 26 , tiden går såååå snabbt :) När man tänker på att det bara är tre månader kvar så börjar man bli skit nervös :) Jag längtar verkligen tills vår lilla flicka kommer . Nästa månad så blir det nog handla allt till henne så allt är gjort så slipper man att tänka på det sen , jag älskar att shoppa och slösa pengar ;)
Min mage den växer och lillan hon sparkar som aldrig förr :) Idag för första gången så sparkade hon mig på revbenen , kan säga att det var inte så skönt :D
Snart  väger hon 800g och är lika lång som en linjal :)

Varje gång jag träffar min kära lillebror på snart 4år så drar han upp min tröja så säger han:
- "När kan lilla Isabella komma ut och leka med mig?"
Så jädrans söt asså men undrar vad han har fått namnet Isabella ifrån :) Så jag & älskling har pratat lite om det så kan bli att vi döper henne till Isabella , det är ett väldigt fint namn btw :)

Nä nu ska jag gå och dejta kudden - sleep tight !

Take care / Linda ♥

RSS 2.0