datorn är paj :/

Hejsan :)
Nu är det såhär att mitt tangentbord på min laptop har gått i sönder så "E" & "3" fungerar inte så jag får sitta och kopiera från google och sen klistra in och det är sjukt störigt så det är därför jag inte har skrivit på ett tag , men jag tänkte bara meddela er det :) Så detta inlägget kommer säkerligen att ta minst en halvtimme att skriva eftersom det finns ett e i nästan varje ord :O HAHA . Får fantamej köpa ett trådlöst tangentbord :)
Min lilla dotter där inne har nog roligt inne i magen verkar det som , hade ju varit roligt om man fick sig en extra känga på söndag på mors dag :) Magen bara växer och växer för varje vecka som går . Lägger ut en bild tog den igår och idag är jag i vecka 23 (22+6) . Känns som om tiden går riktigt sakta , är ca 4 månader kvar :/ Vill att hon ska komma ut till oss redan nu ju :)
Vi har tyvärr inte kommit på något namn till henne än , har tänkt på jätte många men inte något som vi har fastnat riktigt för än . Ni har inte några förslag ?
Nä nu ska jag göra mig i ordning för jobb + jag pallar inte klistra in massa e:n längre haha :D
Ha en underbar dag idag :)
Puss Linda ♥




måndag...

natten var jobbig för min lilla dotter där inne i magen låg och sparkade som om hon var på någon karatematch . när jag väl hade somnat så inleder morgonen med att min lillebror ringer och väcker mig halv nio på morgonen för han vill att vi ska komma dit och äta frukost :) ligger och drar mig i sängen en stund , älskling var redan uppe .
vi går till mamma och hon bjuder på ägg & bacon . vi beger oss sedan hemåt och nu sitter jag och min babe Chanel i soffan och väntar på att Cim ska komma . hon skulle ta med sig något gott att äta :) spännande...
Ja , man kan ju säga att jag äter för ca 5 pers nu ju :D sist jag var hos barnmorskan så hade jag nästan gått upp 5kg på en månad :O
jag är ledig idag från jobb så man får utnyttja dagen !
simma lungt .
Love Linda ♥

:)

då kommer blogg.se att bli nästa istället för facebook :D
jag jobbar rätt myckt men jag ska försöka hinna skriva så mycket som möjligt !
nu blir det mys i soffa med älskling sen sängdags .
Godnatt .
/ Linda

RSS 2.0